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Evaluation de la qualité des zones de production conchylicole : Département : Gironde - Edition 2006
Titre alternatif
Producteur
Contributeur(s)
Identifiant documentaire
9-2102
Identifiant OAI
oai:archimer.ifremer.fr:2102
Auteur(s):
Cantin, Christian,Neaud-masson, Nadine,Mayeur, Didier
Mots clés
Escherichia coli
Contamination
Microbiology
Environment quality
Shellfish culture
Département de la Gironde
Classement sanitaire des zones de production
Contamination bactériologique des coquillages
Escherichia coli
REMI
Date de publication
01/09/2006
Date de création
Date de modification
Date d'acceptation du document
Date de dépôt légal
Langue
fre
Thème
Type de ressource
Source
Droits de réutilisation
info:eu-repo/semantics/openAccess
Région
Département
Commune
Description
After a reminder of the objectives, operation and method of interpreting the results of the REMI microbiological monitoring network, this report establishes a national assessment and describes the annual programme of the Gironde region. It presents all of the results obtained, in particular the assessment of the quality of listed shellfish production areas and the evolution of their quality.
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