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Titre alternatif
Producteur
Contributeur(s)
Identifiant documentaire
9-630
Identifiant OAI
oai:archimer.ifremer.fr:630
Auteur(s):
Knockaert, Camille
Mots clés
Seafood /Fishery industry legislation
Commercial species
Processed fishery products
Conditionnement
Technique
Marinage
Valorisation
Méthodologie
Conservation
Traitement produit pêche
Date de publication
01/09/1989
Date de création
Date de modification
Date d'acceptation du document
Date de dépôt légal
Langue
fre
Thème
Type de ressource
Source
Droits de réutilisation
info:eu-repo/semantics/openAccess
Région
Département
Commune
Description
Marinade is a light pickling brine, eventually spiced or sugared, acidified with vinegar or other allowed organic acid.
Marinades are half-preserved food that do not have undergo a preliminary treatment in order to eliminate all micro-organisms. The principes of marinading, the importance of sea-products quality, their acidification , and the subsequent pasteurization are explained in this book. Some examples of industrial recipes are given. Legal recommendations are given as annexes.
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